Gateway&Partners laiendab oma võrgustikku ja avab frantsiisi Moldovas.

„Oleme võtnud eesmärgiks arendada partnerite võrgustikku erinevatel turgudel. Paneme fookuse riikidele, kus on väike siseturg“ ütles Gateway&Partnersi tegevjuht Martins Tiknuss.

 

Gateway&Partnersi esimesed frantsiisipartnerid on Moldovas. Ettevõte hakkab Moldovas pakkuma turu-uuringute ja müügikanalite arendamise teenuseid.  Moldova majandus sarnaneb teistele idabloki riikidele ja toetub suuresti Vene ostujõule, mistõttu on kohalikel ettevõtetel vajadus oma eksporditurge mitmekesistada.

 

„Me usume, et Moldova SME-d võivad olla huvitavad partnerid Euroopa ettevõtetele. Meil on palju ressursse ja asume Lääne-Euroopa turgudele lähedal.

Tänu soodsale kliimale suudab meie põllumajandus pakkuda nii rikkalike puuvilju ja köögivilju, kui ka teravilju ja mett. Mõnedes segmentides nagu näiteks pähklid, oleme maailma juhtivad tootjad. Gateway&Partners aitab Moldova ettevõtetel internatsionaalselt läbi lüüa.“ ütleb Cornel Coser, Gateway&Partnersi Moldova tegevjuht.