Punctul tău de Demarare a Exporturilor

Calea ta de Acces către Noi Piețe.

Despre

Dezvoltarea relațiilor de colaborare cu partenerii externi și lansarea exportului de bunuri sau servicii pe piețe noi reprezintă un obiectiv de perspectivă pentru fiecare antreprenor. Potrivit statisticilor, volumul comerțului exterior în Moldova crește anual, precum și lista mărfurilor exportate se extinde continuu. Deci, produsele companiei dvs. ar putea face parte din această listă și ar putea deveni exportabile. Exportul reprezintă în sine un pas ferm către dezvoltarea afacerii dvs., care vă va ajuta să deveniți recunoscuți pe piețele externe.

Este necesar să vă pregătiți pentru a pătrunde pe piețele internaționale. Aceasta include diverse cerințe importante, îndeplinirea cărora necesită cunoștințe și experiențe particulare. Din acest motiv, mulți antreprenori aleg să recurgă la ajutorul consultanților profesioniști, pentru care consultanța în export este o sarcină zilnică.

Noi, compania Gateway & Partners, oferim servicii de cercetare și penetrare pe noi piețe pentru companiile locale. Indiferent de nișa de afacere pe care o reprezentați, o strategie potrivită de promovare a exportului și un export organizat corect vă va permite să deveniți mai competitivi pe piață. Consultanța în dezvoltarea exportul reprezintă primul pas în dezvoltarea comerțului pe piețele externe.

Consultanța în dezvoltarea exportul vă va ajuta să găsiți răspunsuri la următoarele întrebări:

  • Exportul este potrivit pentru activitatea companiei mele și este pregătită compania pentru intrarea pe noi piețe?
  • Care sunt piețele care ar fi cele mai potrivite pentru compania mea și cu penetrarea cărora să începem?
  • Cum să vă pregătiți cel mai eficient pentru a intra pe anumite piețe?
  • Cum să obțineți primele contacte importante de afaceri și unde să le găsiți?

 

Chiar dacă promovarea exportului în linii generale are aceleași directive/pași, în practică, utilizarea  acestora diferă pentru fiecare companie în parte. Consultanța în dezvoltarea exportul vă va ajuta să stabiliți corect prioritățile pentru a seta un plan strategic de export. Ține-ți minte că exportul este o activitate care necesită mult timp și multă muncă – trebuie să fiți răbdători, deoarece perioada de timp între primul contact și primul export va fi îndelungată. Exportul diferitor bunuri și servicii este legat de multe aspecte și întrebări, din acest motiv consultanța în export este doar unul dintre serviciile pe care le oferim. Suportul nostru la dezvoltarea exporturilor dvs. și alte servicii sunt oferite de profesioniști cu experiență semnificativă în promovarea pe piețelor internaționale.

Segmente de clienți

Exportatori

Gateway & Partners oferă sprijin în procesul de dezvoltare durabilă a afacerilor pe plan extern. Colaborarea cu noi înseamnă cercetări de piață, elaborarea brandului de export, identificarea partenerilor de afaceri potriviți și planificarea întâlnirilor de afaceri B2B.

Agenții și clustere

Gateway & Partners oferă asistență în organizarea misiunilor comerciale și a evenimentelor B2B matchmaking în țara vizată sau planificarea vizitelor de afaceri a cumpărătorilor potențiali în țara de reședință a clientului. Elaborăm, de asemenea, prezentări generale ale industriei și analize de tip market intelligence.

Management Consulting

Rețeaua extinsă de birouri locale ale Gateway & Partners contribuie la realizarea cercetărilor de piață complexe din diverse domenii și a cercetărilor calitative și cantitative. Suntem resursa Dvs. de top în furnizarea zilnică a proiectelor de cercetare complexe sau ad hoc.

Accesați servicii

Servicii conectate la nivel global

Experiența a 1000+ proiecte

Activități în 35+ țări

18 limbi diferite pe interior

Rețea de consultanță la nivel mondial

100% din clienții noștri ne-ar recomanda

35 000+ companii în baza noastră de date

Ce spun clienții noștri

Gateway&Partners a organizat evenimente B2B matchmaking în Țările Nordice pentru 13 membri ai Clusterul de Ambalaje din Turcia. În cadrul evenimentelor, companiile au comunicat cu cei mai mari jucători din retail și angro de pe piața materialelor pentru ambalare, dar și cu producători de produse care utilizează materiale de ambalare din plastic. Per total, 53 de companii Scandinave au participat la evenimente și 211 întâlniri au avut loc în Copenhaga, Oslo și Stockholm. Colaborarea a continuat cu efectuarea a 7 cercetări separate, pentru fiecare din cele 7 piețe, care să conțină date privind dimensiunea pieței, comerțul internațional, tendințele de consum, lista partenerilor potențiali de colaborare și a concurenților, produsele disponibile pe piață, prețuri de vânzare și altele. Apreciem munca excelentă depusă de echipă în toate etapele proiectelor.

În activitatea noastră cunoașterea aprofundată a perspectivelor și a riscurilor potențiale de pe o piață nouă este esențială. Am încredințat acest proiect echipei Gateway&Partners care s-au dovedit a fi un partener de încredere. Înțelegerea pieței este decisivă pentru companiile care urmăresc intrarea pe piețe noi. Recomandăm în mod special serviciile Gateway&Partners pentru realizarea acestui pas.

Gateway&Partners a organizat evenimente B2B Matchmaking pentru 10 companii de prelucrare a lemnului din Lituania. Serviciile Gateway&Partners au inclus asistență în elaborarea strategiei de export în Norvegia, precum și seminare locale dedicate exporturilor, aspecte practice în fazele de pregătire și identificarea partenerilor potențiali de colaborare.

Companiile din industria construcțiilor din lemn din țările Nordice și Baltice colaborează de mulți ani. Echipa Gateway a organizat câteva misiuni ale reprezentanților sectorului din Norvegia interesați să stabilească contacte cu furnizori din Letonia. Au fost organizate misiuni comerciale și în Norvegia. Apreciem contribuția echipei Gateway la dezvoltarea exporturilor din întregul sector.

Am contractat echipa Gateway&Partners în momentul în care producătorii de produse alimentare din Letonia au fost loviți de embargoul rus. Obiectivul proiectului a fost punerea în contact a 20 de membri ai cluster-ului alimentar cu cumpărători din Europa, Emiratele Arabe Unite și Hong Kong. În rezultat, au fost organizate peste 100 de întâlniri B2B și au fost inițiate negocieri pentru un număr mare de membri ai cluster-ului.

Noutăți

Continuați la Noutăți