Despre noi

Pasiunea Noastră este Creșterea Vânzărilor Internaționale. Contribuim la consolidarea vânzărilor internaționale ale clienților noștri datorită competenței, echipei și rețelei noastre.

Despre noi

Gateway & Partners a fost înființată în 2004 sub denumirea GatewayBaltic și este specializată în dezvoltarea internațională a exportatorilor locali. Misiunea noastră este de a da un impuls vânzărilor la export prin recomandarea clienților noștri a unor piețe noi și de a furniza informații vitale privind situația piețelor. De-a lungul anilor, am realizat proiecte pentru mai mult de 1000 de clienți din diferite industrii. Clienții noștri sunt exportatori locali individuali, agenții de promovare a comerțului și clustere. Acționăm în orice piață vizată de exportator, de la țările nordice și Europa până în Mexic și China.

Gateway & Partners se bucură de încrederea mai multor organizații de promovare a comerțului, cum ar fi Innovation Norway, Enterprise Estonia, Banca Mondială, Agenția Letonă pentru Investiții și Dezvoltare, Agenția de Promovare a Investițiilor și a Exporturilor din Moldova, Enterprise Ireland, Enterprise Lithuania și Enterprise Georgia, precum și clusterul de articole pentru gătit din Turcia, Asociația de textile din Turcia, clusterul Electric din Turcia, etc.

În acest moment suntem o rețea de profesioniști specializați în studierea piețelor din diverse țări, calificați să ofere perspective asupra piețelor și asistență profesională.

Astăzi ne putem numi The Export Powerhouse.

Servicii conectate la nivel global

Experiența a 1000+ proiecte

Activități în 35+ țări

18 limbi diferite pe interior

Rețea de consultanță la nivel mondial

100% din clienții noștri ne-ar recomanda

35 000+ companii în baza noastră de date

Parteneri

Gateway & Partners oferă asistență companiilor locale care au în vizor dezvoltarea pe plan internațional. Intervenim în punctul în care vă aflați sau acolo unde planificați să vă extindeți.

Mārtiņš Tiknuss

Director executiv, Letonia

Inese Andersone

Partener, Letonia

Andrei Crigan

Partener, Moldova

Cornel Coșer

Partener, Moldova

Gvantsa Meladze

Partener, Georgia

Hristina Dimitrova

Partener, Bulgaria

Gulya Belgibayeva

Partener, Bulgaria

Sabina Crigan

Partener, România

Parteneri asociați

Gateway & Partners își extinde permanent rețeaua de parteneri. Dacă sunteți interesat să cooperați cu noi și să deveniți unul dintre Partenerii noștri, contactați-ne și aflați cum puteți deveni parte a mărcii Export Powerhouse!

Metin Cobanlioglu

Partener asociat, Turcia

Takao Fujishiro

Partener asociat, Japonia

John Price

Partener asociat, State din America Latină și Caraibe / Comunitatea Statelor din America Latină și Caraibe

Fiona Thomas

Partener asociat, Emiratele Arabe Unite și MENA

Stuart Maclachlan

Partener asociat, Africa de Sud

Aleksandr Tkachov

Partener asociat, Ucraina

Judit Ujfalussy

Partener asociat, Ungaria

Axel Blom

Partener asociat, Thailanda și Myanmar

Echipa

Echipa Gateway & Partners oferă suport în dezvoltarea afacerilor indiferent de piață și industrie. Consultanții noștri vor studia industria în care vă desfășurați activitatea, vor găsi parteneri de afaceri potriviți, vor elabora strategia de marketing la export și vă vor sprijini să cuceriți noi piețe.   Gateway & Partners este o echipă de oameni înalt calificați, motivați, energici, pregătiți să ofere sprijin clienților care doresc să-și extindă afacerile! Experiența noastră profesională diversă care variază de la cultură, limbi, economie și finanțe, pînă la industrii specifice din domeniul alimentar, prelucrarea metalelor, prelucrarea lemnului, construcții, tipografie, energie, etc., ne permite să realizăm proiecte cu un grad înalt de competență.

Krista Lipinska

Consultant Vânzări Export

Laura Valtere

Consultant Vânzări Export

Zanda Vipule

Coordonator Rețea de Parteneri

Nikas Grumblys

Manager Senior în Vânzări

Kim Pettersson

Consultant Vânzări Export / Export Consultant

Giorgi Gudabandze

Manager de proiect, Georgia

Irbe Šmite

Coordonator Proiect

Edīte Šipko

Coordonator Proiect

Justīne Cīrule

Coordonator Proiect

Redona Pjeci

Coordonator Proiect