Gateway&Partners avab uue kontori Gruusias!

Kui Balti riigid on olnud sillaks Ida ja Lääne Euroopa vahel, siis Gruusia näeb end sillana Euroopa ja Aasia vahel. Oleme  põnevil, et saame avada uue frantsiisikontori Gruusias ja ehitada uusi sildu!

 

„Asudes Euroopa ja Aasia vahel, paistab Gruusia silma oma suurepärase asukohaga. Tegemist on ärikeskusega, kuhu koonduvad ka ettevõtted, kes tegutsevad Aserbaidžaanis ja Armeenias. Pärast raskusi Vene turuga on Gruusia eksportöörid hakanud otsima uusi võimalusi ekspordi mitmekesistamiseks. Gruusia peamised ekspordiartiklid on  toidu-ja joogitooted (pähklid, puuviljad ja vein), metallid ja kemikaalid, rõivad ja farmaatsia tooted. Hoolimata sellest, et import ületab endiselt eksporti on Gateway&Partners põnevil, et saab pakkuda oma ekspertiisi ja aidata Gruusia ettevõtetel rahvusvaheliselt kasvada!“ ütles Gvantsa Meladze, Gateway&Partnersi Gruusia partner.

 

Gruusia on Gateway&Partnersi viies kontor ja teine frantsiisikontor. Ettevõte alustas frantsiisi kontseptsiooniga 2017 aasta jaanuaris ja esimene kontor avati Moldovas. Teised kolm kontorit asuvad Baltikumis – Eestis, Lätis ja Leedus.